Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

EBiz Gold Windows

Thursday, September 23, 2010

missing that moment part 2

elly dpt feedback dr bestfriends pasal post ni yang part 1. sayangs, i  really miss all of u! yaya, igt lg x ayong salah lukis kening? klako gile...tp nk gelak kaw2 takut ayong terase.. :p seriously elly rindu sgt2 mase kite same2...elly duk merempat bilik ayong n yaya. bukannye elly xsuke tdo bilik elly, tp nk main2 je ngan diorg. lani, isya, sue, roomates selama 6sem. kami rapat sgt n take a good care of each other. lani selalu ingatkan kami pasal solat, ajar wat assignment, sue suke study last minit, pastu family dia best. bg elly mkn durian byk2. teringat kat tomyam yg sue masak mase kami gi kat rumah sue. seriously suke ngan kolah rumah sue yang besar tu. leh wat swimming pool.. :) isya special sgt. pasal dia penah belikan kek, pastu gi pantai, pasal nk pujuk sue yang tengah sedih. pastu igt x kita berempat gi pantai lagi, culik anak orang name adam, bergambar ngan budak tu. kamu semua banyak mengajar elly macam2. Ya Allah! sungguh elly rindukan sume tu!

bestfriends ade lg emailkan elly via fb, cakap diorg leh nangis bace post ni yang part 1. 

elly harap, kite sume leh jmpe lg..reunion tp wajib cukup ahli. WAJIB.

to be continue.

2 comments:

wahidah zakaria said...

elllyyy!!!malu la...ayong sbnrnye da lupe...tp td tringat...n gelak sorg2 nia tgk plik..gile ke mama ni??
rindu kat kwn2 sgt2

Elly said...

malu mende gok...heheh...gelak sampai kat dewan. hahahha