Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

EBiz Gold Windows

Wednesday, December 8, 2010

Sotong Besar Lengan!



ni gambar2 kami mase berdating kat pantai batu rakit, makan sotong celup tepung & udang. walaupun hujan renyai2, ombak kencang, suhu bawah paras beku, kami ambil risiko gak untuk makan Jagung Parut (macam ais kacang, tp ganti ngan jagung). :P sotong yang kami order untuk 2 orang makan tu sangat besar. tp kami lupa nk bergambar ngan sotong pasal excited, terliur nk mkn sotong yang fresh tersebut. sotong tu dihidangkan pd kami tanpa dipotong, tp kami diberikan gunting untuk potong sotong tersebut. sedappp!!!! tp memandangkan kedai tu xde name, kami xleh nk promote kedai tersebut.

i sgt xmampu nk berdiet time berada di hometown... T-T

2 comments:

afraliza said...

wahhh!!! pantai batu rakit!!! rindunyeee...6 yrs sudah meninggalkan trg..teringin nak mkn udang, sotong, kerang, bla, bla, bla celop tepong kat situ lagi..

Elly said...

liza, sila dtg tganu lagi ye. sotong tu sgt best! :)