Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

EBiz Gold Windows

Tuesday, February 8, 2011

thank god its just a dream


semalam mimpi window shopping chanel kat reebonz. pastu asyik sngat duk stare kat chanel flap kaler cream, tiba2 je ter"buy". pastu mula la mengelabah. pastu i pun pinjam duit ah long a.k.a ceti haram untuk bayar bag tu. memang i xmampu nk beli, tp bile dah emergency macam tu, kenala bayar gak. so i pn pinjam la ngan ceti haram tu rm17000 untuk bayar handbag idaman i tu. bag tu rm13000. i pun xtau kenapa i pinjam sampai rm17000. T_T

pastu i pn dapatla jadi owner handbag tu walaupun hanya dalam mimpi. lepas tu i pun terfikir, kenapa la i tergamak beli bag tu padahal hutang ptptn i belum setel, kereta pn belum habis bayar. dahla pakai viva je. memang la xlogik pakai chanel. i teringin nak chanel bag pasal harga bag chanel ni makin hari makin melambung. macam emas la kot. beli sekarang, nanti bag tu dah vintage, harga lagi naik. :)

nanti kalau i betul betul dah mampu, insyaallah, i akan beli gak. satu hari nanti, ni bukan lagi mimpi. insyaallah.. :)

1 comment:

yana said...

beg ni rupenye yg terbwk dlm mimpi...
nice2~~
klaka la awk ni...