Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

EBiz Gold Windows

Thursday, February 2, 2012

carta lagu dibenci


rentetan dari entry yang dikeluarkan mantot, saya pun nak wat gak lagu-lagu paling dibenci sepanjang zaman. the list mungkin sentiasa akan bertambah, sbb lagu baru yang sumbang akan sentiasa memeriahkan industri muzik antarabangsa...

and here`s the list:

  • mana-mana lagu akon 
  • mana-mana lagu justin bieber
  • kalau berpacaran - ana rafalli n da gang
  • the climb -  miley cyrus
  • mana-mana lagu najwa latif
  • mana-mana lagu britney spears
  • lagu-lagu cinta jiwang karat zaman 80-90an
  • mana-mana lagu nickelback
  • wanita seluruh dunia - project pistol (sumbang!)
  • mana-mana lagu crazy frog
  • mana-mana lagu tilu yang baru selain lagu first dia
  • semua lagu yang KRU buat selain dari album diorang sendiri
  • someone like you - adele
nampak macam saya bencikan artis2 diatas kan? tp sebenarnya, bagi saya, diorang membawa muzik yang saya tak suka. kalau diorang ubah genre, cara present lagu, mungkin saya akan suka...lagi satu, tolonglah, janganlah lirik yang macam frust menonggeng putus cinta sangat. sangat tak best! lagu-lagu yang sedih macam tu akan wat kita rasa moral-down. cuba lah dengar lagu yang bersemangat sikit. contohnya lagu Fly- rihanna n nicky minaj.

peace :-D

1 comment:

wenkhadi said...

bagi aku lagu indon yang baru2...bernanah telinga aku kalo lagu tu kuar kat radio :(