Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Followers

EBiz Gold Windows

Thursday, October 21, 2010

Mertua datang ke rumah

hari ni lebih kurang pukul 12, InsyaAllah ayah n ibu mertua akan sampai ke rumah i. untuk melawat i yang dah sihat ni & untuk attend wedding sedara. i dah kemas rumah siap2...tp still berdebar kot2 ada yang tertinggal. apa-apa pn, mertua i baik orangnya. tak cerewet dan sangat penyayang. :) i betul-betul xsabar menunggu kedatangan mak n ayah! :) sbb dah lame gak la xjumpa. dah hampir sebulan...i plan untuk masak daging goreng kunyit & sup ayam tengahari ni. ooh...sungguh xsabar nak masak sedap2! :)

btw, esok selepas wedding sedare tu, kami bertolak balik ke terengganu memandangkan hari Isnin ni cuti umum di Pahang. i nak beli serunding daging, keropok lekor n sambal belacan banyak2 untuk wat stok kat rumah sini. bukan ape, i punye tekak ni asyik nk makan makanan terengganu je...

tbe2 je teringat ikan tumis mama. :(

3 comments:

wenkhadi said...

lame dop makang sata..hmmmm

Elly said...

elly baru je mkn sata. br2 ni ade kursus kat intan kemaman. sedapnye sata! elly teringin nk mkn sate lanang kat jabi...

khani said...

I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases